avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiune in forma continuata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiune in forma continuata

care este diferenta intre concurs de infractiuni si infractiune (inselaciune) in forma continuata?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 01:03, 16 Decembrie 2012
1) art. 33, C. Pen. - concursul de infractiuni consta in savarsirea de aceeasi persoana a doua sau mai multe infractiuni, inainte de a fi fost condamnata definitiv pentru vreuna dintre ele. Exista concurs chiar daca una dintre infractiuni a fost comisa pentru savarsirea sau ascunderea altei infractiuni, precum si atunci cand o actiune sau inactiune savarsita de aceeasi persoana, datorita imprejurarilor in care a avut loc si urmarilor pe care le-a produs, intruneste elementele mai multor infractiuni.
2) Înşelăciune în formă continuată sau mai multe infracţiuni distincte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help! cursuri drept penal general ContSters47264 ContSters47264 Am nevoie urgent de niste materiale ...drept penal general infractiunea unica, infractiunea continua si infractiunea continuata. Daca are cineva asa ceva ... (vezi toată discuția)
Solutie dispusa de procuror- ce inseamna? mamymeu82 mamymeu82 poate cineva sa mi citeasaca aceasata dispunere??? neinceperea urmaririi penale fata de ....s.o...........-cercetat sub aspectul infractiunii prevazute de art ... (vezi toată discuția)
Pluralitatea de infractiuni Alex97 Alex97 Buna seara, imi puteti explica va rog pluralitatea de infractiuni si modalitatea de calcul al anilor de inchisoare primiti de un infractor ? Presupun ca e o ... (vezi toată discuția)