avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare functie publica

Cum se poate transforma o functie de referent de specialitate in consilier? Mentionez ca la angajarea pe postul de referent de specialitate, aveam studii superioare de lunga durata absolvite.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: monodora , utilizator 22:23, 18 Decembrie 2012
Din moment ce ati dat concurs pe un post cu studii medii, cum sa vi se puna la dispozitie in caz de reorganizare un post cu studii superioare? Din pacate va trebui sa va inscrieti la un nou concurs, daca doriti sa fiti incadrata pe studii superioare, ceea ce va si indic sa faceti daca aveti posibilitatea, intrucat cu timpul veti simti la salarizare.
Multumesc, aveti dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)
In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)