avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vatamare corporala din culpa

buna seara.acum cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni doua persoane una dintre ele are mana rupta iar cealalta a stat 6 zile in spital iar pe fisa de externare apar cateva luxati la sold respectiv la mana stanga. persoana cu 6 zile de spitalizare nu a vrut sa accepte o impacare amiabila in schimbul sumei de 1000 ron.sunt curios daca suma este prea mica si daca in cazul in care depune plangere si nu primeste 10 zile de ingrijiri medicale pe certificatul medico legal cam ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: ilie_mircea , utilizator 10:00, 15 Decembrie 2012
am fost indrumat sa merg la un notar pentru amiabila si mi.am dus pentru a intreba cat ma costa si care e procedura ,dar notarul a spus ca el nu se ocupa cu asa ceva eventual un avocat...ma puteti ajuta cu aceasta informatie
unde si cum se face amiabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal ContSters101377 ContSters101377 in cazul in care 2 parti decid sa se impace, in urma unui accident cu vatamare corporala, in fata unui notar, iar victima decide totusi dupa impacare ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un accident pe trecere pietoni nanuc nanuc Veneam dinspre serviciu spre casa, pe banda a treia. Pe banda a doua la o anumita distanta era un autoturism \"scoala\" care a oprit brusc la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Help catamblin catamblin In urma cu cateva zile am fost implicat intru-un accident. Un bicilist a iesit in fata mea dupa o strada din partea stanga, a trecut de axul drumului si a ... (vezi toată discuția)