avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare srl

Salut,
Ma poate ajuta cineva? As vrea sa infiintez un srl cu doi asociati si as vrea sa stiu cat ma costa si daca cineva de pe forum care se ocupa ma poate ajuta.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:37, 16 Decembrie 2012
Detalii despre actele necesare infiintarii le puteti gasi aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
In functie de codurile CAEN alese trebuie sa vedeti si avizele de functionare necesare.
Aveti aici si un model de act constitutiv: [ link extern ] .
Trebuie doar sa il completati cu datele asociatilor/administratorilor, sediul, denumirea societatii, capitalul social. Scapati sub 500 ron in aceste conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Cod caen 2008 pensiune turistica ametist ametist Va rog sa ma ajutati cu privire la codurile din noul CAEN pentru pensiune turistica (masa si cazare, camping, piscina,...) pe care trebuie sa le trec la ... (vezi toată discuția)