avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care sunt drepturile intimatului in recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care sunt drepturile intimatului in recurs?

Buna ziua
daca dupa ce s-a dat o hotarare judecatoreasca reclamantul deschide actiunea de recurs,intimatul are dreptul la alte cereri in afara de respingere?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:53, 14 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Intimatul are dreptul sa se apere prin intampinare si sa combata sustinerile recurentului, sa administreze probe.

Daca prin cereri va referiti la modificarea cadrului procesual in sensul formularii de noi capete de cerere atunci acest lucru nu este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)
Intampinare la recurs titisor29 titisor29 Buna ziua se mai face intampinare la recursul formulat de recurentul / reclamant daca am facut recurs si eu instanta de fond a admis numai un capat de ... (vezi toată discuția)
Recurs cuziamusia cuziamusia in cererea de recurs (dupa un proces civil pt majorarea pensiei de intretinere), paratul-recurent a cerut casarea sentintei atacate ca netemeinica (a motivat ... (vezi toată discuția)