avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masini inmatriculate in tari non UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masini inmatriculate in tari non UE

Sotul meu este cetatean strain non UE, dar are permis de sedere in Romania si a venit aici cu masina proprietate personala , innmatriculata in tara lui de origine, avand toate taxele ( asigurare, impozite ) platite acolo.Cat poate circula cu aceasta masina in Romania ? In cazul in care a expirat termenul cu care poate circula aici , ce se poate face ?Daca dupa expirarea termenului doreste sa iasa cu ea din Romania, poate avea probleme la vama?
Multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: dana t. , utilizator 14:03, 17 Decembrie 2012
NU-MI POATE RASPUNDE NIMENI LA ACEASTA INTREBARE? VA ROG MULT POATE MA AJUTA CINEVA CU UN RASPUNS.AS MAI VREA SA INTREB DC SOTUL ESTE CETATEAN NON UE POATE TRECE CU Masina PANA IN BULGARIA SAU TREBUIE NEAPARAT SA IASA CU EA DIN UNIUNEA EUROPEANA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Cetatean sarb, permis de sedere in romania DusanDule DusanDule Buna seara ! Sunt cetatean sarb si vreau sa obtin permis de sedere in Romania(sunt casatorit cu o cetateanca romanca ) am toate actele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)