avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... FUNCTIONAR PUBLIC CONDAMNAT
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

FUNCTIONAR PUBLIC CONDAMNAT

Un consilier juridic la institutie judeteana de stat a fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare pentru inselaciune art 215 cp. inselaciunea s/a produs in legatura cu serviciul. Sentinta a ramas definitiva.
In urma acestei condamnari persoana respectiva mai poate detine functia de consilier juridic la o directie judeteana de stat.?
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
rolex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 16 Decembrie 2012
incetare de drept a raportului de serviciu
Este functionar public sau personal contractual?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea raportului de serviciu al functionarului public condamnat la inchisoare cu suspendare ciancu ciancu Aş dori să mă lămuriţi asupra unui aspect: la institutia in care lucrez s-a primit din partea ANFP o adresa prin care se aducea la cunostinta noastra ... (vezi toată discuția)
Acte emise de un functionar public condamnat definitiv aporti aporti Un inginer cadastral al unei primarii condamnat definitiv la 6 luni inchisoare, plus amenda si aplicarea pedeapsei accesorii a interzicerii drepturilor ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca enceaioana enceaioana mi sa desfiintat postul de referent cultural din 2010 iar in 2013 sept am castigat procesul cu primaria nici pina in prezent nu am fost chemata la servici sub ... (vezi toată discuția)