avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen intermediar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termen intermediar

ce inseamna termenul intermediar?
Cel mai recent răspuns: alecsandraa8 , utilizator 22:23, 15 Decembrie 2012
Banui ca va referiti la situatia in care cel in cauza este arestat......si termenul intermediar inseamna termenul la care se pune in discutia partilor necesitatea de a mai fi tinut in arest cel in cauza sau nu. Termenele de fond fiind cele la care se discuta chestiuni legate de fondul cauzei, nu de starea de arest ale carei temeiuri trebuie verificate periodic daca mai subsizta sau nu.
Sau cel putin asa stiu eu. Poate for vor fi si alte raspunsuri mai avizate si mai pertinente.
mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura de arestare preventiva eu101 eu101 buna seara . am si eu problema .... cineva a primit mandat de arestare preventiva pe 29 de zile, astazi a fost chemat din nou in fata instantei pentru ... (vezi toată discuția)
Incetare masura arest constantintosca constantintosca Vrea un sfat in legatura cu starea de arest la domiciliu. S-a pus in discutie si mi-a fost prelungita starea de arest cu 60 de zile in data de ... (vezi toată discuția)
Termen intermediar în cauzã civilã DANAROT DANAROT Ma poate lamuri cineva ce inseamna termenul intermediar ? (vezi toată discuția)