avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... EXPLICATII JURIDICE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

EXPLICATII JURIDICE

Solutie: Admite în parte cererea principală formulată. Admite în parte cererea reconventionala formulată . Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Compenseaza cheltuielile de judecata si obliga reclamantul parat la suma de 150 lei. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 13.12.2012.
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 11:58, 11 Ianuarie 2013
Asteptati redactarea si comunicarea sentintei si nu va pripiti cu apelul.

In functiue de motivarea instantei va veti structura si dvs motivele de apel, criticand acea motivare cu referire la probele din dosar. Eventual va mai ganditi ce probe noi puteti aduce in favoarea dvs in apel.
revin cu un raspuns oficial primit de la surse sigure din cadrul judecatoriei referitor la comunicare precum ca ``desfacerea divortul se face din vina exclusiva a reclamantului parat`` adica a mea,sunt obligat la plata sumei de 150 lei,custodia la copil va fi comuna,domiciliul copilului va fi la reclamantul parat adica la mine,ceea ce imi si doream ca copilul sa fie langa mine,paratul reclamant va fi obligat la pensie alimentara in suma de 175 RON/luna, insa la ce imi mai foloseste plangerea penala depusa impotriva martorului fostei sotii,daca instanta este indiferenta de dovezile depuse de mine pana in prezent si deja sa pronuntat??
O plangere penala depusa de dvs nu inseamna automat ca acea fapta d emarturie mincinoasa exista si ca - prin urmare - instanta nu ar trebui sa tina seama de ea.

Ca urmare a plangerii dvs se vor efectua cercetari si daca persoana va fi gasita vinovata atunci va putea fi si condamnata.

Abia atunci instanta de judecata va trebui sa aiba in vedere acest aspect.

Oricum probabil ca nu numai aceasta declaratie a martorului a fost decisiva. In procesele de divort si custodie se administreaza si alte probe care trebuie coroborate intre ele.

Inca o data va sfatuiesc sa asteptati motivarea instantei.
am inteles va multumesc si am sa revin atunci cand am hotararea.
revin cu inca o intrebare din comunicarea pe care am primit.o.
....``In conformitate cu art.275 Cod proc civila,intrucat ambele cereri au fost admise in parte va compensa cheltuieli de judecata si obliga reclamantul parat la suma de 150 lei catre parata reclamant.`` din ce cauza?de ce nu au explicat acest fapt?ce reprezinta aceasta suma?

Alte discuții în legătură

Recurs divort vioricasilica vioricasilica Buna ziua Am si eu o intrebare..sa va explic un pic situatia mea. ..de curand sa incheiat divortul cu fostul sot....unde la sfarsit este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort ambigua. trebuie apel? micheller micheller In hotarare, instanta pe de o parte disjunge judecarea partajului de divort, dar pe de alta parte, admite cererea reconventionala a paratului, in care solicita ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)