Solutie: Admite în parte cererea principală formulată. Admite în parte cererea reconventionala formulată . Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Compenseaza cheltuielile de judecata si obliga reclamantul parat la suma de 150 lei. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 13.12.2012.
chiar potrivit postăƒrii de mai sus a dvs., instanț›a a €explicat acel fapt dar pe înț›elesul specific ei.Săƒ luăƒm un posibil exemplu :
A) soț›ia dvs. a solicitat 5 capete de cerere : 1) săƒ desfacăƒ căƒsăƒtoria . . . din vina exclusivăƒ a soț›ului ; 2) săƒ-i încredinț›eze copilul . . . ; 3) lunar, soț›ul, săƒ fie obligat la plata căƒtre mamăƒ a unei pensii alimentare pentru minorul încredințat . . . .; 4) . . . . . . . . ; 5) soț›ul săƒ fie obligat la cheltuielile de judecatăƒ ce vor fi necesare cu prezentul proces.
B) dvs. aț›i fi solicitat 7 capete de cerere (nu mai exemplific).
C) săƒ presupunem căƒ : instanț›a a admis soț›iei doar 4 capete din cerere.Dvs. vi s-au admis doar 3.Valoarea cheltuielilor soț›iei : 500 lei.Valoarea cheltuielilor dvs. : 700 lei.Instanț›a ț›inând cont de €”greutatea” capetelor de cerere : face o echivalare/o măƒsurare (”cântƒrărește”€) ș™i, în acest sens apreciazăƒ căƒ dvs. deș™i aț›i cheltuit mai mult, vi s-a admis mai puț›in.Aș™a fiind, v-a obligat săƒ-i înapoiaț›i soț›iei (fostei) suma de 150 lei.
D) doamna avocat Romascanu, în postarea domniei sale din :”Sambata, 15 Decembrie 2012, 05:11” v-a oferit cel mai concret și corect răspuns.
Recurs divort
vioricasilica
Buna ziua
Am si eu o intrebare..sa va explic un pic situatia mea.
..de curand sa incheiat divortul cu fostul sot....unde la sfarsit este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Revizuire
shhomerul
in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)