avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA LA incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA LA incasare

Bună!
Aş vrea să ştiu dacă firmele care nu aplică sistemul TVA la încasare ce obligaţie au faţă de cele care aplică, de ex la firma care lucrez primim adrese de la alte firme care întreaba dacă aplicăm sau nu tva la incasare. totodată vă rog să mă lămuriţi dacă avem obligaţia să verificăm dacă partenerii noştri aplică sau nu acest sistem

Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:08, 15 Decembrie 2012
Exista un ghid referitor la T.V.A. la incasare:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitor tva: livrari servicii ro, ue, non ue gabriel999 gabriel999 Buna ziua, As fi interesat sa clarific urmatoarele trei aspecte legate de vanzarile de servicii IT prin download de pe site, prestate din Romania in tari UE ... (vezi toată discuția)
Tva dedus ilegal si varsat la trezorerie convlad convlad Buna ziua, O firma neplatitoare de T.V.A. a emis facturi catre societatea la care lucrez eu cu T.V.A. inclus. Facturile au fost achitate integral. In urma ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 84/2013 - deducere tva combustibil Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, Ma puteti lamuri cu Ordonanta 84/14 martie 2013? Am citit ca orice alimentare de combustibil, pe bonul eliberat de peco trebuie sa aibe nr. masinii ... (vezi toată discuția)