In anul 2009 am avut un accidentat auto soldat cu avarii. Totul s-a rezolvat pe cale amiabila, i-am dat asigurarea.... celuilalt sofer(eu fiind vinovat) El si-a reparat masina cu asigurare lui CASCO, urmand ca firma lui de asigurari sa recupereze banii de la firma mea de asigurari. Deoarece cele 2 firme nu s-au inteles in privinta costurilor de reparative s-a ajuns l-a tribunal, iar eu am primit o citatie in care sunt chemat ca martor. Ce se intampla dak nu pot sa ma duc(lucrez in strainatate si nu pot sa vin atunci) ?? Cine imi plateste zilele pierdute de la munca,transportul??
In situatia expusa se impune sa comunicati oficial instantei de judecata situatia concreta ca nu va aflati in tara,ca lucrati in strainatate,eventual sa se judece in lipsa
official??? o scrisoare recomandata e sufficient de oficiala? eu ajung in tara prin ianuarie iar procesul e in aprilie?? mai exact sunt chemat in calitate de INTERVENIENT
am mai gasit situatii ca a mea pe forum si ceilalti erau sfatuiti sa spuna si cum s-a intamplat accidental in acea intampinare si sa solicite judecarea in lipsa. Ce parere aveti/? E posibil sa imi ceara mie sa platesc dak firma de asigurari la care era asigurata masina condusa de mine refuza sa plateasca??/