Buna seara! Am un proces civil pentru iesirea din indiviziune a unei mosteniri. Desi interesele partilor au fost mari m-am descurcat fara a angaja un avocat, deoarece nu dispun de posibilitatea achitari onorariilor. Dupa 5 ani de termene, reclamantul a decedat. [i]In calitate de parat pot cere inchiderea procesului ?
Va multumesc ca existati ! Procesul de care vorbeam mai sus s-a terminat favorabil pentru toate partile. Toti au trebuit sa inteleaga ca averea mostenita trebuie impartita "frateste" . Cat priveste imobilul construit, de unul din unchi mei, nu am avut nici o pretentie si nici nu am cerut nimic pentru asta. Omul a muncit sa il faca si l-a facut pentru copii. Am considerat omeneste sa nu ma bucur de ceva ce poate s-a straduit sa faca. Eu va multumesc din suflet, saitul dv. a fost mai mult decat un ghid pentru mine, am citit, am invatat lectia, si m-am prezentat in instanta cu intampinari de nota 10 sa zic asa. Presedintele si expertul cadastral m-au intrebat daca am un avocat ascuns pe care nu doresc sa il invit la "bara" . Stiti ce regret - ca nu am raspuns ca de fapt avocatul meu sunteti VOI ! Tot binele din lume pentru toata echipa.