avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare!

Va rog sa imi specificati daca, cumparand un autovehicul nou(de la reprezentanta), in octombrie 2008 si daca achitand taxa de poluare mai pot solicita in instanta cu succes restituirea taxei de poluare?
Cel mai recent răspuns: ContSters215404 , utilizator 01:27, 17 Decembrie 2012
Se poate.
Parerea mea este ca nu se poate deoarece autovehicolul cumparat este nou. Puteti incerca. Aveti de pierdut 39 lei taxa jud, asta daca nu apelati la un avocat ...dar eu vad undeva 0,1% sanse sa va admita actiunea bazat pe fatul ca instantele sunt aglomerate cu restituirea taxei si trecand in graba peste dosar sa le scape faptul ca autoturismul este nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto miclovan miclovan in anul 2008 am cumparat un autoturim din UE pentru care am achitat incepand cu 01.07.2008 o taxa auto de apx 900 euro. acum in 2011 ma judec cu finantele ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare Alinamurariu Alinamurariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu procedura de recuperare a taxei de prima inmatriculare. Mentionez ca masina este luata in leasing iar beneficiarul este ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto nou calandrino calandrino Doresc sa va intreb daca, cumparand un autovehicul nou, neinmatriculat vreodata, de la un reprezentant din Romania(este vorba despre un Opel), am posibilitatea ... (vezi toată discuția)