avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... strainatate - viza turistica pentru Egipt
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

strainatate - viza turistica pentru Egipt

buna seara, asi vrea sa stiu,ca trebuie viza pentru Egipt ca sa intru in tara in vizita la o familie,
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 19:56, 16 Decembrie 2012
Pentru a calatori in Egipt aveti nevoie de viza.
Viza turistica se poate obtine la aeroport, contravaloarea colantului de viza fiind achitata pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in egipt kandurmimi kandurmimi buna seara, asi vrea sa stiu urmatoarele: Fiica mea este casatorita ,are un copil,dar sunt in prag de divorti,acum de 4-5 luni prin internet s-a cunoscut cu ... (vezi toată discuția)
Viza intrare pentru cetatean tunisian sabyn_a sabyn_a am si eu o intrebare aveti idee cum poate veni un cetatean tunisian in vizita in romania ??am vrut sa fac invitatie dar nu pot pentru ca nu am proprietate ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)