avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de Proprietate Padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de Proprietate Padure

Buna,
As vrea si eu sa stiu ce proceduri legislative pot face pentru a putea primii titlu de proprietate al padurii deoarece domnii de la primarie nu vor sa accepte actul emis pe baza Legii fondului funciar nr. 18/1991.
Si inca ceva, in caz ca, in acel act localizarea este situata pe un teren ars din cauze necunoscute...se poate repartiza in alta locatie?
Ps: Ce am facut pana acum a fost o cerere la primarie catre ocolul silvic pentru a cauta in arhiva actul emis..dar acestia nu mi-au trimis nici un raspuns ,iar data de 30 zile in care ei sunt obligati sa imi raspunda a trecut.
Credeti ca ar trebui sa le fac o plangere penala pentru abuz in serviciu si pentru nerespectarea regulilor institutiei si a termenului de raspuns??
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2012
grig134, utilizator
Cel mai recent răspuns: grig134 , utilizator 18:13, 19 Decembrie 2012
ma poate ajuta cineva?
se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cu permisiunea dumneavoastra as vrea sa va relatez ... mitica68 mitica68 Buna ziua, Cu permisiunea dumneavoastra as vrea sa va relatez o speta: Mama mea a primit in posesie in baza L18 din 1991, un hectar de padure avand si titlu ... (vezi toată discuția)
Infiintarea ocoalelor silvice private green blizzard green blizzard As dori sa astiu daca este legala infiintarea unui ocol silvic privat, daca persoana juridica, care intentioneaza acest lucru, detine doar punerea in posesie ... (vezi toată discuția)