avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum sa fac?

am semnat in cadrul unui proces de divort si partaj bunuri comune,o tranzactie prin care unul plateste o suma de bani,iar celalat o primeste si renunta la orce actiune.Am dat banii in fata instantei i-a numarat a fost de acord a semnat,avocatul partii invedereaza instantei sa ia act de vointa partilor.Totul a decurs normal ,partea a luat banii a mers si si-a rezolvat problemele ,apoi face cere de repunere pe rol<instanta a amanat o saptamana pronuntarea> pe motiv ca s-a simtit amenintata si ca sub imperiul emotiilor a semnat dar face cunoscut ca,,Cosimtamantul ia fost VICIAT..,,Cererea este respinsa mergem in recurs si se caseaza integral hot.judecatoaresca.trimite spre rejudecare dosarul..Banii din tranzactie nu se spune nimic absolut si este o suma destul de mare?.Vreau sa fac plangere pentru inselaciune in conventie/?este bine? este rau?
Cel mai recent răspuns: ContSters274651 , utilizator 19:02, 19 Decembrie 2012
Care sunt motivele de casare?
Este ciudata situatia...
Nu cred ca aveti sanse pe inselaciune.
Faceti o notificare prin care sa va fie restituiti banii.
motivul casarii a fost acela ca,, prima instanta nu a repus pe rol,, cererea paratului de repunere pe rol a dosarului dupa ce instanta a ramas in pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs- casare sentinta civ- rejudecare fond antonela antonela In instanta de fond se respinge cererea reclamantului - actiune in constatare pe motiv ca a ramas cauza fara obiect, la Tribunal se admite recursul , se ... (vezi toată discuția)
Tranzactie ContSters274651 ContSters274651 in anul 0000 am avut pe rol divort si partaj bunuri comune,Partile au div. prin acord si au incheiat o TRANZACTIE prin care EU am dat o suma de bani si partea ... (vezi toată discuția)
Motive noi la rejudecare adinutza.2008 adinutza.2008 Pot invoca inaintea instantei si alte motive pentru admiterea actiunii, avand in vedere ca acum dosarul se afla in stadiul de rejudecare ? Imi dau seama ca nu ... (vezi toată discuția)