am semnat in cadrul unui proces de divort si partaj bunuri comune,o tranzactie prin care unul plateste o suma de bani,iar celalat o primeste si renunta la orce actiune.Am dat banii in fata instantei i-a numarat a fost de acord a semnat,avocatul partii invedereaza instantei sa ia act de vointa partilor.Totul a decurs normal ,partea a luat banii a mers si si-a rezolvat problemele ,apoi face cere de repunere pe rol<instanta a amanat o saptamana pronuntarea> pe motiv ca s-a simtit amenintata si ca sub imperiul emotiilor a semnat dar face cunoscut ca,,Cosimtamantul ia fost VICIAT..,,Cererea este respinsa mergem in recurs si se caseaza integral hot.judecatoaresca.trimite spre rejudecare dosarul..Banii din tranzactie nu se spune nimic absolut si este o suma destul de mare?.Vreau sa fac plangere pentru inselaciune in conventie/?este bine? este rau?
motivul casarii a fost acela ca,, prima instanta nu a repus pe rol,, cererea paratului de repunere pe rol a dosarului dupa ce instanta a ramas in pronuntare.
Tranzactie
ContSters274651
in anul 0000 am avut pe rol divort si partaj bunuri comune,Partile au div. prin acord si au incheiat o TRANZACTIE prin care EU am dat o suma de bani si partea ... (vezi toată discuția)