avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum contest un proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum contest un proces verbal

Ieri,am avut un incident.Eram cu masina cand,intr-o curba,un sofer a aparut in fata mea,mai bine spus,a trecut pe partea mea si si-a rupt oglinda.Eu nu am avut nici o paguba materiala.A avut pretentia sa-i platesc oglinda si,pt ca nu am f de acord am mers amandoi la politie.Mentionez ca eu am avut 2 martori in masina iar bucatile lui de oglinda au cazut pe partea mea de mers.Cu toate ca a recunoscut ca a avut viteza pe un drum cu polei.politia ne-a dat amenda la amandoi 210 ron de fiecare si 6 puncte.Eu vreau sa contest procesul verbal pe care,l-am mai si semnat?X-(Am vreo sansa de castig?
Justitia e relativa in Romania, asa ca n-aveti nimic de pierdut daca o sa contestati procesul-verbal.

Succes!
As dori mai multe detalii daca se poate.Multumesc.
Pentru a va putea da mai multe detalii, ar trebui sa vad procesul-verbal incheiat in cauza.


Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima mitica66 mitica66 Buna ziua.Am avut un accident de circulatie,care a fost incadrat de ITM ca accident de munca in urma caruia a fost o victima care era cu mine in masina ... (vezi toată discuția)
Cum procedez mai departe? vioavram vioavram Buna! Sotul meu a avut un eveniment rutier acum un an la popasul Stana Costesti dintre Barlad si Vaslui. Popasul respectiv se afla dupa o curba si ai ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fane13 fane13 in urma cu cateva zile am avut un accident rutier. intr-o curba fara vizibilitate a venit cineva cu viteza pe sensul meu de mers si am reusit sa-l evit dar am ... (vezi toată discuția)