avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

in urma cu cateva zile am avut un accident rutier. intr-o curba fara vizibilitate a venit cineva cu viteza pe sensul meu de mers si am reusit sa-l evit dar am intrat cu masina intr-un sant si am dat intr-un cap de pod. sunt martori care au declarat cum sa intamplat dar cel care circula pe contrasens nu recunoaste , politia nu ia in considerare declaratiile si ma considera pe mine vinovat. pot sa contest procesul verbal si sa-mi recuperez cumva pagubele?
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2013
fane13, utilizator
Cel mai recent răspuns: fane13 , utilizator 15:15, 12 Noiembrie 2013
Da, puteti contesta procesul verbal, iar despagubiri obtineti doar daca castigati procesul.
am sanse sa castig atata timp cat politia zice da daca nu s-au lovit masinile nu e vinovat ala? in proces judecatori o sa tina cont de declaratiile martorilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum dia_marius dia_marius Salut,dati-mi si mie va rog un formular de contestatie pt o amenda,am lovit un caine cu masina,m-am dus la politie dupa dovada pt faptul ca mi-am spart bara si ... (vezi toată discuția)
Contraventie gutersergiu gutersergiu Buna ziua as dori opinii in ligatura cu Forta porbatorie a unei declaratii notariale intr-o cauza civila pretentii in urma unei tamponari auto soldate ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu daune morun_viorel morun_viorel Buna ziua, In decursul zilei de 26.10 am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu daune materiale de ambele parti (mai mult la mine). Din ... (vezi toată discuția)