avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model cerere anulare bilet la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model cerere anulare bilet la ordin

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de anulare a unui bilet la ordin. Societatea comerciala a trimis biletul la ordin furnizorului inainte ca acesta sa livreze marfa si acum nu mai vrea sa livreze marfa si am dori anularea biletului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Hitiuan , utilizator 14:52, 19 Decembrie 2012
Va rog sa imi spuneti si ce acte trebuie depuse la instanta pentru anularea biletului la ordin.
Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet refuzat gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, lucrez la o societate comerciala care a primit un bilet la ordin, cu titlu de garantie in baza unui contract pentru livrare de marfa. acest bilet a ... (vezi toată discuția)
Marfa fara factura fara aviz...cum pot recupera banii? Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, Sunt noua utilizatoare pe aici. am citit multe din discutiile voastre de pe forum si m-au ajutat destul de mult pentru a intelege mai ... (vezi toată discuția)
Valoarea stampilei si semnaturii clientului pe factura emisa de furnizor trinity_gold007 trinity_gold007 Buna ziua! Am urmatoarea speta: furnizor (SRL) care a trimis preturi unui client (PFA) pentru o marfa, clientul le-a acceptat, au facut contract, termen de ... (vezi toată discuția)