avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... cum este examenul de definitivat?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

cum este examenul de definitivat?

Buna ziua,

Eu la anul am examen de definitivat(:training:) si ma intebam daca cineva imi poate da cateva detalii cum ar fii: cum se desfasoara examenul ,cat de dur este , cam cati picati au fost la ultimul examenul. Am inteles ca trebuie facute trei referate din care ei aleg unul.Aceste referate sunt impuse de ei sau iti alegi tu subirctele le faci si le depui? Cate pagini trebuie sa aiba fiecare?
Multumesc mult pentru informatii. :help:
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 10:10, 14 Februarie 2009
Examenul de definitivat tocmai s-a modificat din cate am inteles eu.
Cica acum se organizeaza numai la Bucuresti si numai cu profesori universitari.
Materiile la care se da examenul nu cred ca s-au schimbat.
BAFTA!!!

~ Conținut șters la cerere ~
In sfarsit avem site functional. Sa-i tina cat mai mult.
Conform Statutului avem la
art."(12) Definitivarea
*Dupa efectuarea stagiului consilierul juridic stagiar va sustine examenul de definitivare.
*Comisia de examinare dupa definitivat elibereaza candidatului „Certificatul de promovare a examenului de definitivat“ in baza caruia acesta este inscris pe Tablou cu mentiunea „definitiv“.
*Taxa pentru sustinerea examenului de definitivat se stabileste de catre fiecare colegiu teritorial."

Mai multe detalii despre DEFINITIVAT: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Februarie 2009
Aurelian Cîcu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandarea consilierului juridic indrumator sm23 sm23 Nu peste mult timp trebuie sa-mi sustin examenul de definitivat pentru profesia e consilier juridic, problema mea este ca secretare de la Colegiu mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Pot fi angajat ca jurist daca nu sunt inscris in colegiul juristilor? ContSters43587 ContSters43587 Oare pot fi angajat pe un post de jurist fara a fi inscris in Colegiul Consilierilor Juridici?...fara examen de primire in profesie? (vezi toată discuția)
Inscriere in tabel aandrra aandrra buna ziua, as vrea sa intreb daca promovand ex de primire in profesie la bucuresti, ma pot inscrie la iasi. am auzit ca exista si astfel de cazuri. acesta ... (vezi toată discuția)