avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atitudine in fata judecatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atitudine in fata judecatorului

am un comflict de munca pe rol si ultima data cind am fost la proces mi au spus ca s ar putea sa mi se spuna un verdict,acuma eu vreau sa intreb cind pot sa i sun ca doresc si daune morale??,pe buna dreptate,ori trebuie sa depun o cerere??:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 20 Decembrie 2012
Orice cererea dresata instantei de judecata se face in scris sau oral la termenul de judecata si nu telefonic .... solicitarea dvs de a obtine daune morale este cam tardiva ...
NU CRED CA E TARDIVA DIN MOMENT CE EU EM VRUT SA FAC REFERIRIE LA ACEASA CERERE INCA LA A 2 -A SEDINTA DAR JUDECATOAREA MI -A SPUS CA E DEVREME ,ASA CA DE ACEEA AM VRUT SA CER SI PAREREA DV.COLEGI MEI AU FOST INTREBATI DOAR CIND AU AVUT ULTIMA SEDINTA SI AU PRIMIT UN VERDICT URMIND SA I INTREBE CE PRETENTI AU.OARE SI EU VOI FI INTREBAT,ESTE O REGULA???
VA MULTUMESC
Posibil ca la ultimul termen de judecata, judecatoarea sa va intrebe asa ceva ...

p.s.
nu mai scrieti cu majuscule ... este o incalcare a Reg Forumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier grav.. victima asteapta mult si bine dreptatea in tara asta.. ktm ktm In vara 2009 am fost accidentat de catre un cetatean israelian.. urmarea pentru mine: coma, 6 fracturi din care 3 deschise, peste 100zile ingrijiri. din ... (vezi toată discuția)
Daune morale nobi nobi [b]A[/b]m si eu inca o intrebare de data asta legat de dauna morala,cand am fost judecat an instanta am fost intrebat daca ofer ceva daune ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Lucian91 Lucian91 Buna ziua tuturor, sunt nou pe acest site si as vrea sa va intreb cate ceva despre ceea ce am facut eu . O sa va povestesc pe scurt . Acum 1 an si ceva l-am ... (vezi toată discuția)