avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... case nationalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

case nationalizate

ce se intampla cu chiriasii care nu au cumparat si locuiesc de mai bine de 40 ani in imobil?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oana Istina , Consilier juridic 17:37, 6 Februarie 2009
va multumesc foarte mult!
exista o sumedenie de legi care protejeaza chiriasul adica legea 61/1990, legea 112/1995, legea 10/2002 toate modificate si completate si careva dau posibilitaea sa cumparati acest imobil. si OG 400/1999 reglementeaza cum se prelungeste contractul de inchiriere in cazul in care nu optati pentru achizitionarea lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case nat legea112 revendicate de culte raressi raressi salut daca stie cineva daca legea 1 sau voiculescu se aplica si caselor rev de culte (vezi toată discuția)
Case nationalizate - cumpararea lor daca proprietarul a decedat eugentudosie eugentudosie buna ziua..am si eu o intrebare legata de legea retrocedarii caselor nationalizate.ex:parintii mei locuiesc intr o casa nationalizata pe legea 112/1995..doar ... (vezi toată discuția)
Legea 112 din 1995 rahovei rahovei buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)