avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In 1999 am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas imibilizata intr-un fotoliu rulant. Exista un dosar de executare prin care debitoarea mea este obligata sa-mi plateasca o suma de bani. Nu am primit, pana in prezent, nicio suma de bani, intrucat debitoarea nu are niciun venit. In 2004 a fost angajata in firma tatalui ei (un prosper om de afaceri din judet); am facut adresa de poprire catre tert, insa acesta a refuzat sa plateasca. De cateva luni, debitoarea mea lucreaza in strainatate impreuna cu sotul ei.
Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: cabinet avocat nicoleta balica , Avocat 19:10, 6 Februarie 2009
faceti adrese la toate autorităţile tării in care lucrează acum debitoarea dv. solicitati relaţii cu privire la locul de muncă al acesteia. faceti in românia plângere penală pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoresti executorii. expediati la autorităţile tării străine hotărârea judecătorească penală, pe care o aveti impotriva debitoarei, împreună cu un memoriu. nu stati! timpul curge in defavoarea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi dati un sfat gynela gynela Am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas imobilizata intr-un fotoliu rulant. Vinovatul a fost obligat sa-mi plateasca prestatie periodica ... (vezi toată discuția)
Legalitate actualizare sume poprite deja din salariu. cum este posibil să se întâmple așa ceva? ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua. In anul 2014, pe adresa institutiei unde lucrez au venit de la acelasi executor judecatoresc doua adrese de poprire pe salariu cu hotarari ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentarajudecatoria? GHIGU GHIGU Buna seara.Prin hotararea de divort am primit spre crestere si educare cei 2 copii minori rezultati in urma casatoriei,iar fosta sotie este obligata sa ... (vezi toată discuția)