avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa in rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa in rate

Buna ziua va deranjez cu o intrebare daca puteti sa ma ajutati.Cum pot vinde o casa in rate ,cred ca ar fi avantajos pentru multi tineri sau oameni care nu au bani pentru a cumpara o casa cu bani jos .EX,un avans de 5000 de lei si restul lunar timp de 20 de ani ,fara marirea ratei sau dobinda .As putea face la notar un contract cu clauze ipotecar fara a fi implicata vro banca?Si daca da cum procedez la notar?Platesc taxa la notar in fiecare luna, sau la inceput la valoarea casei ?Cum se face o astfel de tranzactie ?
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 14:46, 20 Decembrie 2012
se poate face un contract cu pretul in rate, se va nota in cartea funciara dreptul dvs pana la achitarea integrala....cum se achita la notar taxele el va poate spune....
Va multumesc foarte mult ,nu stiam ca se poate face asa ceva .Cu tot respectul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament prima casa gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. Daca o persoana a achizitionat impreuna cu sotul un apartament in anul 2009 prin programul prima casa iar anul acesta au divortat, care sunt sansele ... (vezi toată discuția)
Soțul vrea să vândă apartamentul ale cărui rate le-am plătit împreună și să mă arunce în stradă cu una dintre fete. ce mă sfătuiți să fac? Carmaci Carmaci Sunt căsătorită de 27 de ani . Soțul a contractat un apartament de 2 camere dând avansul însă ratele le -am plătit impreuna . Acum nu vrea sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Informatii acte de proprietate si preturi estimative.... scarllet4you scarllet4you Cam cu trei ani in urma dorind sa ne cumparam o casa (specific ca in acea perioada munceam fara acte in regula amandoi, eu si sotul meu), dar avand nevoie inca ... (vezi toată discuția)