avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda administrativa

buna dimineata
Am o amenda administrativa primita acum un an. Ma afecteaza la permisul de lucru pentru srainatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 28 Decembrie 2012
Pentru ce tara doriti sa obtineti permis de munca?
irlanda de nord
In principiu, amenda administrativa primita nu va afecteaza dreptul dvs de a solicita/primi autorizaţia de muncă pentru Irlanda de Nord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis uk ioan-cornel ioan-cornel Buna... mi-a fost retinut permisul de conducere in Anglia pe o perioada de 18 luni,oare am drept de conducere in romania? permisul este enlglezesc si acolo ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non ue SPESebastian SPESebastian Buna ziua, Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\" Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan 11qwerty 11qwerty Buna seara. M-am inscris pe forum pentru un sfat . Ce sanse am sa scap de condamnare pentru conducerea unui auto sub influenta bauturilor alcoolice? La 28 de ... (vezi toată discuția)