avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis UK
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis UK

Buna... mi-a fost retinut permisul de conducere in Anglia pe o perioada de 18 luni,oare am drept de conducere in romania? permisul este enlglezesc si acolo avocatii mi-au spus ca sentinta este valabila numai in UK si Irlanda de nord...
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:57, 6 Decembrie 2017
Daca obtineti permis de conducere romanesc, puteti conduce in Romania. Nu aveti dreptul de a conduce fara niciun permis de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in anglia Raz39 Raz39 Buna ziua, Permisul meu (Englezesc) a fost descalificat sau suspendat de autoritatile Britanice pe nedrept,Mai exact,am fost penalizat pentru ca nu am spus ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)