avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNEA MARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNEA MARE

Sunt unicul mostenitor, terenuri in zona necooperatizata niciodata. Nu am nici un fel de document de proprietate dar bucii, tatal meu si eu am platit impozit si am stapanit neintrerupt. Instanta respinge actiunea ca nefondata si spune ca Unitatea Administrativ Teritoriala nu este titulara dreptului. Spune ca am la indemana o actiune in realizare. Cum este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ide37 , utilizator 11:21, 23 Decembrie 2012
Puteti face precizari in cadrul recursului, combateri ale motivarii instantei de fond, insa nu puteti face cereri noi in recurs, nu puteti adauga capete de cerere noi in caile de atac.

Ar fi bine sa consultati totusi si un avocat care sa va indrume privind motivarea recursului doar, fara a va reprezenta in fata instantei, ca sa va coste mai putin.
Va multumesc mult. Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatarea uzucapiunii de 30 de ani fd fd in conditiile in care detin o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de constatare a uzucapiunii pronuntata in contradictoriu cu o alta persoana ... (vezi toată discuția)
Sentinta unei cauze salsa salsa buna ..dupa un proces de 2 anii de uzucapiune (sotul este reclamantul),care sa desfasurat normal zic eu ,cu martori,cu acte. Acte numai din partea noastra ... (vezi toată discuția)
Recurs - act de proprietate iandra iandra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns, la urmatoarea situatie: - persoana A, proprietar, este citat in calitate de parat intr-un dosar ... (vezi toată discuția)