avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... SCHIMBAREA NUMELUI IN CARTEA DE IDENTITATE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

SCHIMBAREA NUMELUI IN CARTEA DE IDENTITATE

Buna ziua,ma numesc BERENJUC CRISTIAN,nume purtat anterior CENUSERIU.Acum 9ani,in urma divortului,am primit hotarare judecatoreasca in care se mentiona si trecerea la numele purtat anterior,de CENUSERIU,BERENJUC fiind numele sotiei.Nu am facut aceasta,deoarece trebuia bineinteles sa-mi schimb si buletinul,permisul de conducere,mai multe acte,e.t.c...In aprilie,trebuie sa o fac,ptr.ca imi expira acesta!intre timp am facut si scoala de soferi profesionisti,cat.c,e,folosindu-ma de buletinul cu numele BERENJUC!Itrebarea mea este,la schimbarea buletinului,intimpin greutati?Am facut ceva ilegal?Imi poate afecta cu ceva permisul,atestatele,obtinute cu numele de BERENJUC?(nu mi-am schimbat buletinul,deoarece nu am avut pe cine sa ma ia in spatiu,dupa divort locuind cu chirie,pe la mai multe adrese).VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: cristicenuseriu , utilizator 07:00, 24 Decembrie 2012
In cel mai rau caz primiti o amenda de la Politie ca nu v-ati schimbat buletinul la timp (depinde de ofiterul de la evidenta populatiei). In rest, nu vi se intampla nimic (atestate, etc).
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces! i-deal i-deal Unchiul meu a fost casatorit si a purtat numele sotiei. Dupa divort i s-a incredintat minorul si a cerut schimbarea numelui. Si-a schimbat buletinul, dar ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin intre divort si partaj anabanana anabanana Am divortat de sotul meu in urma cu cateva luni. Am introdus actiune de reintegrare deoarece am fost gonita de acasa si actiunea de partaj la care intra toate ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa divort Mircea_123 Mircea_123 Buna ziua, In urma divortului, fosta sotie a trebuit sa revina la numele purtat anterior casatoriei. Intrucat nu si-a schimbat numele, am depus o hartie la ... (vezi toată discuția)