avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie pensionare

Buna ziua. Daca un salariat primeste decizia de pensionare pe care nu o aduce la cunostinta unitatii angajatoare si isi continua activitatea in acest fel, ce se intampla cu pensia, cu calitatea sa de angajat, etc.....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 23 Decembrie 2012
C.i.m incetaeza de drept la data indeplinirii conditiilor de pensionare pentru limita de varsta ... angajatorul poate constata oricand incetarea de drept a c.i.m., chiar daca nu a constatat-o a data indeplinirii conditiilor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare cim pana la comunicarea deciziei de pensionare ContSters229751 ContSters229751 5)Asiguraţii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de prezenta lege pentru obţinerea unei pensii pentru limită de vârstă, cu excepţia pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie Radu Aura Radu Aura Rog sprijin pentru urmatoarea situatie: un salariat cu CIM norma intreaga, doreste sa se pensioneze pentru limita varsta, cu 10 ani reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Pensie iubisbb iubisbb Buna dimineata, Daca un salariat se pensioneaza limita de varsta contractul de munca inceteaza conform art.56 lit. d din Cocdul muncii. Nu mai trebuie tinut ... (vezi toată discuția)