avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca individual, perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca individual, perioada determinata

in momentul in care contractul expira, de drept, ca urmare a ajungerii la termen, si nu se mai doreste o prelungire a contractului, sau incheierea unui contract pe durata nedeterminata, actele aditionale, de pregatire profesionala, ce se supun conventiei incheiate intre parti, raman valabile? ele presupun restituirea cheltuielilor pt cursurile urmate in perioada de proba
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:50, 5 Februarie 2009
Daca contractul a fost incheiat pe perioada determinata , iar dumneavoastra ati respectat aceea perioada , nu mai aveti nici o obligatie fata de angajator pentru a restitui unele cheltuieli pentru cursurile urmate. Angajatorul stia foarte bine care este durata CIM incheiat si ca atare si-a asumat riscuyl de a pregati o persoana care va sta in firma o perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca perioada determinata Nadia Guzun Nadia Guzun Daca a fost semnat un c de munca, pe o perioada de 3 luni, plus o convenie la contract, iar in conventie este scris ca: respectiva conventie are o durata de 3 ... (vezi toată discuția)
Act aditional afina afina Buna seara!Am semnat contract de munca pe perioada determinata, ulterior am urmat niste cursuri suportate de firma pt care a trebuit sa semnez un act aditional ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor de catre angajat pentru cursurile de calificare la care a fost trimis de firma the game the game Buna ziua! In urma cu aprox. 6 luni m-am angajat la o firma de constructii ca inginer,din postura de proaspat absolvent de facultate.Atunci cand am semnat ... (vezi toată discuția)