avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... refuz promovare in grad
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

refuz promovare in grad

In 2010 am fost eliberat din functia de pol.comunitar iar in 2012 in urma a doua procese am castigat reancadrarea in pol.loc.,si plata drepturilor salariale de la data eliberari din functie pana la reintegrare.inca din 2010 aveam dreptul de a participa la concurs pentru grad,indeplinind toate conditiile.in decembrie 2012,s-a organizat concurs dar mi sa respins cererea pe motiv ca in ultimi 2 ani nu am calificative,desi hotararea definitiva mi-a acordat toate drepturile inclusiv vechimea.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: cristinacanta , utilizator 18:21, 23 Decembrie 2012
din pacate nu prea aveti ce face. legiuitorul a impus una dintre conditii aceea de a avea 2 rapoarte de evaluare in ultimii 2 ani calendaristici cu calificativul cel putin "bine".
in speta, ati fost reintegrat in functie prin hotarare judecatoareasca, insa de nicaieri nu reiese ca ati cerut si instanta sa fi dispus si obligarea institutiei de a va intocmi raport de evaluare pentru o perioada de timp in care nu ati lucrat efectiv, respectiv 2010 si 2011. chiar si asa, parerea mea este ca nu ar avea cum sa va evalueze pentru anii 2010 si 2011, daca nu ati lucrat efectiv.ce sa evalueze, dat fiind ca pentru a acorda calificative se analizeaza niste obiective niste indicatori care au fost sau nu atinsi de functionar, precum si in ce proportie au fost atinsi. dumneavoastra in acesta perioada nu ati indeplinit atributiile din fisa de post, nu ati indeplinit sarcini trasate, si deci nu ati atins niste indicatori pentru a se putea completa un raport de evaluarea a performantelor individuale corespunzator.
raport se face cand ai ce evalua.
pe scurt, din pacate, nu puteti promova in gradul profesional pentru inca 2 ani consecutivi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in grad dupa revenirea din concediu crestere copil lacramioara-elena lacramioara-elena buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in luna decembrie 2012 pot sa imi depun dosarul pentru examenul de promovare in grad, organizat de institutia la care ... (vezi toată discuția)
Promovare grad superior raduineam raduineam Am promovat in functia de inspector de specialitate gradul II la data de 01.07.2007 si am efectuat activitate neintrerupta in functie pana la data de 27 ... (vezi toată discuția)
Daca am nascut in iunie 2009, perioada de ccc se considera vechime in specialitate? rodika_mj rodika_mj Am nascut in luna iunie 2009, vreau sa stiu daca cei doi ani de CIC mi se vor considera vechime in specialitatea studiilor, pentru examenul de promovare in ... (vezi toată discuția)