avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda netrecere pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda netrecere pietoni

buna ziua. am luat amenda ca nu am trecut pe trecerea de pietoni, daca as contesta.o ce sanse de castig as avea si ce as putea invoca?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:46, 23 Decembrie 2012
Nu ati avea nici un fel de sanse de castig, iar ca motive de contestatie nu aveti ca sa invocati. Poate, totusi, aceasta amenda va va indemna sa cugetati mai mult la siguranta dumneavoastra, adica nu merita sa va expuneti unui risc inutil traversand strada prin loc nepermis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda trecere pe zebra la culoarea rosie fulminator fulminator Buna ziua, In dimineata asta am trecut ca pieton pe o trecere de pietoni cand culoarea semaforului pietonal era rosie. Masina politiei astepta dupa colt, si ... (vezi toată discuția)
Contestație suspendare permis 30zile bogdaNNN25 bogdaNNN25 Buna ziua, mi-am fost suspendat permisul pentru 30zile pentru neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni, am primit avertisment 2 puncte de penalizare si ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pieton prin loc nemarcat si nepermis claudia nemes claudia nemes Buna ziua, Am fost amendata pentru trecerea prin loc nepermis. Agentii erau la panda sa amendeze pietonii la un loc unde toata lumea trece ca sa prinda ... (vezi toată discuția)