avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura de infiintare punct de lucru in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura de infiintare punct de lucru in alt judet

Imi poate spune cineva ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse pentru infiintarea unui punct de lucru in Oradea al unui SRL cu sediul principal in Bucuresti?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florina PITEI , Avocat 18:29, 18 Februarie 2005
Menţiunea cu privire la înfiinţarea punctului de lucru se depune la Registrul Comerţului de la sediul social al societăţii.

Actele care se anexează cererii de înregistrare sunt:
1. Decizia asociatului unic / Hotarârea Adunării Generale a Asociaţilor cu obiect înfiinţarea puncului de lucru - se precizează adresa exactă şi activităţile ce urmează a se desfăşura la punctul de lucru,
2. Opţional - Act adiţional la actul constitutiv (se poate efectua menţiunea şi doar în baza DAU/AGA) privind înfiinţarea punctului de lucru - se precizează adresa exactă şi activităţile ce urmează a se desfăşura la punctul de lucru,
3. Dovada deţinerii spaţiului în care va funcţiona punctul de lucru - contract de închiriere, contract de comodat, contract de asociere în participaţiune, contract de vânzare-cumpărare etc. Dacă punctul de lucru se deschide într-un imobil cu destinaţia de locuinţă - bloc, vilă - se anexează şi acordul Asociaţiei de Proprietari şi/sau al vecinilor direcţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puncte de lucru daca am o firma cu sediul social intr-un oras si vreau sa deschid punct de lucru in alt oras dar nu am un sediu , ci ambulator cum procedez? (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
Autorizatii deschidere punct de lucru ionutt ionutt Buna dimineata! Pentru deschidere punct de lucru SRL in alt judet cu destinatia de birouri, ce autorizatii sunt necesare? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)