avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat dintr-un magazin si am achitat amenda- ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat dintr-un magazin si am achitat amenda- ce poate urma?

in urma cu o luna de zile am luat dintr un magazin din Germania ceva pana in 50e am fost prinsa si am fost pusa sa platesc o amenda de 100e pe loc am platit amenda si dupa 2 saptamani am primit prin posta niste harti de la pol nu prea stiu ce sant dar ce se poate intampla odata ce am platit amenda .Va rog din inima sa mi raspundeti urgent
Cel mai recent răspuns: germania , utilizator 00:56, 26 Decembrie 2012
Inseamna ca nu ati platit o amenda administrativa.
Ati achitat doar prejudiciul creat.
Nu am nici o alta fapta nici in tara nici in strainatate, nu am cazier, este prima data , mi-e rusine de ceea ce am facut dar santem oameni ,cu totii gresim mai ales aici unde e stresul foarte mare.
Am platit amenda de 100e pe loc. Ce ar mai putea fi?

Nu stiu exact ce, dar politia nu a venit iar prejudiciu nu era de 100e ci de maxim 50e.
Ce poate sa urmeze?

Sa nu credeti ca am luat cine stie ce, cateva pachete de tigari 4 sau 5 si 3 ciocolate, nu leptopuri sau mai stiu eu ce de valoare dar asta e tot furt se cheama.

Editat de moderator simonette12-motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
Pot fi condamnat pentru aceeasi fapta? Milika Milika Eu am luat un credit cu acte false si m-au condamnat 2 ani cu incercare. Daca nu platesc banca acum, mai pot fi condamnat inca o data pentru aceeasi fapta? ... (vezi toată discuția)
Notarul a eliberat socrului meu o copie a contractului de proprietate- este legal? erikka erikka BUNA SEARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire in data de 11 12 2012 am mers la un domn notar ptr donare de parte a spus ca totul este ok sa ... (vezi toată discuția)