avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi condamnat pentru aceeasi fapta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi condamnat pentru aceeasi fapta?

Eu am luat un credit cu acte false si m-au condamnat 2 ani cu incercare. Daca nu platesc banca acum, mai pot fi condamnat inca o data pentru aceeasi fapta?
Vreau sa stiu.
Va multumesc celor care imi dau detalii.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:22, 6 Noiembrie 2016
Condamnare nu, dar or să înceapă executarea silita, dacă nu plătiți de bunăvoie.
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator
Conform Art. 16 alin. 1 Cod procedură penală:
Cazurile care împiedică punerea în mişcare şi exercitarea acţiunii penale
i) există autoritate de lucru judecat;
nu ve-ți putea fi condamnat, dar aveți în vedere cele menționate de ,,AvTudor_com''
Chiar si daca pe hotararea judecatoreasca scrie ca trebuie sa platesk deci nu mai pot fi condamnat din nou sa anteleg
E normal sa plătiți.
Dar nu puteți fi condamnat de doua ori pentru aceeași fapta.

E bine sa plătiți ca sa nu se revoce suspendarea.
Pai odata ramasa definitiva si scrie pe hotarare doi ani cu incercare si eu nu mai platesc, ma pot inchide?
Va multumesc.
Pe mine acum o luna m-au condamnat.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei- reabilitare ContSters103316 ContSters103316 In iunie 2010 a inceput urmarirea penala asupra mea pentru ca tineam evidenta la niste societati care au beneficiat de subventii. In decembrie 2010 am fost ... (vezi toată discuția)
Pot obtine o suspendare ? ContSters262966 ContSters262966 am un dosar bagat in tribunal din luna mai, pentru un furt de fier vechi cu o paguba de 500 de lei ,am fost impreuna cu alt baiat , eu acum nu sunt in tara ... (vezi toată discuția)
legea 118/1990 actualizata 2015-pot beneficia de depagubiri banesti? petreica petreica familia mea a fost deportata an baragan anpreuna cu fratele la varsta de 1an si la o luna a decedat din cauza conditiilor si va rog un raspuns daca beneficiez ... (vezi toată discuția)