avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi condamnat pentru aceeasi fapta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi condamnat pentru aceeasi fapta?

Eu am luat un credit cu acte false si m-au condamnat 2 ani cu incercare. Daca nu platesc banca acum, mai pot fi condamnat inca o data pentru aceeasi fapta?
Vreau sa stiu.
Va multumesc celor care imi dau detalii.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:22, 6 Noiembrie 2016
Trebuie vazut clar ce anume scrie in hotararea judecatoreasca, deci daca doriti, transcrieti aici continutul dispozitivului hotararii judecatoresti (abreviati numele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei- reabilitare ContSters103316 ContSters103316 In iunie 2010 a inceput urmarirea penala asupra mea pentru ca tineam evidenta la niste societati care au beneficiat de subventii. In decembrie 2010 am fost ... (vezi toată discuția)
Pot obtine o suspendare ? ContSters262966 ContSters262966 am un dosar bagat in tribunal din luna mai, pentru un furt de fier vechi cu o paguba de 500 de lei ,am fost impreuna cu alt baiat , eu acum nu sunt in tara ... (vezi toată discuția)
legea 118/1990 actualizata 2015-pot beneficia de depagubiri banesti? petreica petreica familia mea a fost deportata an baragan anpreuna cu fratele la varsta de 1an si la o luna a decedat din cauza conditiilor si va rog un raspuns daca beneficiez ... (vezi toată discuția)