avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aviz inspectie fiscala ianuarie 2013
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aviz inspectie fiscala ianuarie 2013

buna ziua,
am o intrebare si sper sa imi puteti raspunde:
daca un pfa care nu a platit cass, primeste un aviz de inspectie fiscala pentru 4 ianuarie , primeste amenda ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters114803 , utilizator 11:41, 27 Decembrie 2012
e pe numele lui, nu e pe pfa ... in 2008 cand l-a deschis , au zis ca e ok ....in cazul asta pot sa nu il ia in considerare la cheltuieli ? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate corina_gusoi corina_gusoi Buna. Am facut de curand un pfa si as vrea sa stiu cum sa imi tin contabilitatea. Vreau sa imi deschid un salon de cosmetica si nu stiu absolt nimic despre ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa cristina503 cristina503 Multumesc pentru raspunsurile la intrebarile anterioare. 4. Daca inchei un contract de colaborare, ca PFA, cu o firma, doar din luna februarie 2009, este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile nicks nicks Buna ziua. Am un PFA in domeniul serviciilor foto. Sint neplatitor de TVA. Contabilitatea o tin in partida simpla. Mai exact incerc sa ma ocup eu de ea. As ... (vezi toată discuția)