avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluare somaj dupa ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluare somaj dupa ccc

buna ziua, as dori sa imi reiau somajul dupa 2 ani de ccc si astazi am mers la ghiseu si doamna de acolo mi-a dat o lista cu actele necesare pentru depunerea uni nou dosar desi eu aveam doar 3 luni de somaj cand am nascut si atunci mi s-a spus ca dupa 2 ani pot sa continui de unde a ramas si ca doar se suspenda.
nu inteleg de ce tb sa fac un nou dosar cu o droaie de hartii desi nu am statutul meu nu a avut nici o modificare in acesti 2 ani.
mentionez ca pe biletel scrie ca acele acte sunt necesare pt acordare indemnizatiei de somaj in cazul persoanelor provenite din munca ulterior datei de 01-01-2011...sau doamna aceea nu a avut chef sa caute in baza de date si sa imi dea continuarea somajului...pt ca mi se pare mai mult decat ridicol...


multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: fluturas2010 , utilizator 09:58, 28 Decembrie 2012
Chiar este ridicol .. mergeti la AJOFM si depuneti o cerere de reluare a platii indemnziatiei de somaj la care puteti atasa copia de pe :
- decizia de suspendare a indemnizatiei de somaj
- decizia de incetare a platii indemnizatiei pentru CCC

Repunerea în platã, dupã suspendarea platii somajului pentru CCC, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetãrii situaţiei care a condus la suspendare.
multumesc frumos
ma gandeam eu ca doamna responsabila nu avea chef de butonat si mi-a aruncat un biletel...sa nu munceasca ea dupa Craciun..of, functionarii...romani..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare somaj - cum ar fi posibil ? Daniel4x4 Daniel4x4 Buna ziua ! Ma aflu intr-o situatie aparent fara iesire si apelez la ajutorul d-vs pentru gasirea unei solutii. Intre 01 oct 2007-28 februarie 2014 am fost ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc alina__ alina__ Buna ziua!! Am fost in somaj iar apoi am intrat in CCC si acum ca mi s-a terminat as dorii sa-mi reiau inapoi somajul si m-ar interesa ce acte trebuie sa iau ... (vezi toată discuția)
Somaj Mihaitza29 Mihaitza29 Buna seara!am si eu o intrebare.lucrez la o firma in domeniul panificatiei de doua saptamani si m.am.angajat in timpul somajului iar in urma cu o saptamana am ... (vezi toată discuția)