avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj

Buna seara!am si eu o intrebare.lucrez la o firma in domeniul panificatiei de doua saptamani si m.am.angajat in timpul somajului iar in urma cu o saptamana am semnat un contract de munca cu firma respectiva pe per nedeterminata.mi s a cerut copie dupa buletin si carnetul de somaj.intrebarea mea este urmatoarea....in ce conditii as putea sa reiau somajul sau daca se poate asta in cazul in care nu a fost inca inregistrat contractul de munca la anofm sau daca este inregistrat.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 6 Noiembrie 2016
Tin sa mentionez ca refuz sa mai merg la noul loc de.munca si sa reiau somajul din nou daca se mai poate
Daca c.i.m. a fost inregistrat, atunci nu mai aveti cum sa reluati plata indemnizatiei de somaj.

Incheierea unui c.i.m. pe durata nedeterminata duce la incetarea platii indemnziatiei de somaj si nu la suspendarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul si angajarea speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Sunt in somaj de 2 luni si m-am angajat pe perioada determinata.Am suspendat somajul. As vrea sa stiu : firma l-a care m-am angajat mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Suspendare somaj contract de munca perioada nedeterminata komocsipal komocsipal Buna ziua, Din ianuarie 2015 am fost in somaj pana in 27.08.2015 iar iar din data de 28.08.2015 sunt angajat la o firma pe perioada determinata pana in data ... (vezi toată discuția)
Cand esti somer! iosif.kramar iosif.kramar buna seara, din nou am o nelamurire. cand esti somer si iti gasesti de lucru sa zicem imediat. mergi la firma respectiva, stai o luna nu te plac si te trimit ... (vezi toată discuția)