avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa CCC

Buna ziua!! Am fost in somaj iar apoi am intrat in CCC si acum ca mi s-a terminat as dorii sa-mi reiau inapoi somajul si m-ar interesa ce acte trebuie sa iau de la ANPS pentru ami baga actele de somaj va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 12 Martie 2015
Ati intrat in CCC din somaj ?
Da am intrat in CCC din somaj si mi-a mai ramas cam 2 luni de somaj
In acest caz, depuneti o cerere la AJOFM de reluarea platii indemnizatiei de somaj.

Repunerea in plata, dupa suspendare, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data incetarii situatiei care a condus la suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj mirela81 mirela81 Buna seara am si eu nevoie de cateva informatii in legatura cu trecerea din indemnizatie crestere copil in somaj: - am intrat din somaj in prenatal si mi a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic daca am fost in somaj inainte pikola pikola Inainte de concediul de ingrijire al copilului am beneficiat de indemnizatie de somaj 4 luni ; intrebarea mea este : dupa terminarea CIC voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Reluare somaj dupa ccc rellys rellys -as dori sa aflu ce documente imi trebuie pentru a relua somajul dupa concediul de crestere copil (vezi toată discuția)