avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluare somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluare somaj dupa CCC

-as dori sa aflu ce documente imi trebuie pentru a relua somajul dupa concediul de crestere copil
Cel mai recent răspuns: rellys , utilizator 20:08, 5 August 2015
Doar o cerere de reluare a platii indemnizatiei de somaj adresata AJOFM-ului, daca din somaj ati intrat in CCC. La cerere puteti atasa si o adeverinta emisa de AJPIS care se ateste perioada pena la care ati primit indemnizatia pentru CCC.

Repunerea în plată, după suspendarea în condiţiile art.44 alin. (1) lit. b), c), e)-i) şi k) din Legea nr.76/2002, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării situaţiei care a condus la suspendare.

Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt nemultumita pt ca mi s-a dat respingerea cererii reluarii somajului luminitasfranciog luminitasfranciog Din somaj am gasit de lucru 1 luna de zile dupa care am depasit cele 30 de zile de depunere a actelor de somaj cu 2 zile ; dupa aceea am gasit de lucru 1 luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj mirela81 mirela81 Buna seara am si eu nevoie de cateva informatii in legatura cu trecerea din indemnizatie crestere copil in somaj: - am intrat din somaj in prenatal si mi a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic daca am fost in somaj inainte pikola pikola Inainte de concediul de ingrijire al copilului am beneficiat de indemnizatie de somaj 4 luni ; intrebarea mea este : dupa terminarea CIC voi beneficia de ... (vezi toată discuția)