avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune mostenire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune mostenire teren

Buna ziua

Sunt mostenitorul unui teren in urma decesului proprietarilor. Pe langa mine, se mai afla doar un singur alt mostenitor. Problema este ca nu suntem in relatii foarte bune. Intrebarea este daca se poate face succesiunea jumatatii mele de teren in mod unilateral? Celalalt mostenitor nu dispune de bani si nici de initaitiva pentru impartire.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 17:32, 27 Decembrie 2012
Nu se poate ceea ce doriti dvs. Masa succesorala se dezbate in intregul ei. Dvs.puteti incepe dezbaterea succesiunii, celalalt mostenitor poate sa nu accepte mostenirea, declaratia acestuia trebuie facuta prin act notarial.
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2012
Ariel_tm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii doar pt un anumit lucru paul45 paul45 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire. Stiu ca la decesul unei persoane se deschide succesiunea. Dupa care se poate deschide dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala Cristian Racaceanu Cristian Racaceanu 1.Primaria pe raza unde a avut ultimul domiciliu o persoana decedata are evidenta intregii mase succesorale a acesteia?Dar daca exista anumite ... (vezi toată discuția)
Succesiune. ajutati-ma va rog. sava88 sava88 In urma cu aproape 4 luni tatal meu a decedat. Acesta detinea 2 aprtamente dintre care unul l-a trecut pe numele fratelui meu in urma cu cativa ani buni, ... (vezi toată discuția)