avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SUPLINIRE DUPA PENSIONARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SUPLINIRE DUPA PENSIONARE

SOTIA MEA IMPLINESTE VARSTA DE PENSIONARE
LA 31 AUGUST 2013, URMAND CA INCEPAND CU 1 SEPT. 2013
SA IA PENSIE DE DREPT. LUCREAZA CA EDUCATOARE
LA O GRADINITA (UNITATE BUGETARA) SI ARE IN PREZENT GRUPA MICA.
DACA PUTETI SA-MI SPUNETI, VA ROG, IN CE CONDITII SI CINE
APROBA SA SUPLINEASCA IN CONTINUARE PANA CE COPIII (ACUMA LA GRUPA MICA)TERMINA GRADINITA.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:56, 8 Mai 2013
Angajarile in sistemul bugetar se fac dupa anumite reguli ... pentru a cumula pensia cu salriul va trebui sa vada daca conducerea gradinitei va scoate la concurs postul respectiv , dar si daca indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a cumula pensia neta cu salariul din sectorul bugetar.
Cred ca este cam tarziu, dar avizul pentru continuarea activitatii il da CA-ul scolii/gradinitei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii 134/2014 vandrone vandrone prin legea 134/2014 s-a abrogat interdictia cumulului pensiei cu salariul . Intrebare : o persoana care are la ora actuala calitatea de salariat si ... (vezi toată discuția)
Angajare ivanvintilica ivanvintilica Persoana pensionata pe caz de boala in urma cu 6 ani ajunsa la varsta de pensionare pentru limita de varsta pot cumula pensia cu salariul in cazul angajarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am 57 de ani. sunt chimist - medicina legala.in luna ... Camelia88 Camelia88 buna ziua. am 57 de ani. Sunt chimist - medicina legala.In luna august am depus cerere de pensionare la casa de pensii pentru ca beneficiind de grupa de munca, ... (vezi toată discuția)