avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis

Daca am pierdut permisul ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuie pentru a obtine unul nou.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 10:44, 28 Decembrie 2012
In primul rand va trebui sa completati o cerere, precum si o declaratie de pierdere - ambele fiind formular tipizat existent la DRPCIV, veti achita la CEC sau BCR o taxa de 68 Ron, veti atasa la acestea o copie de pe CI si nu in cele din urma, avind la DVs cartea de identitate veti merge la DRPCIV, unde vi se va face poza pentru permis, acesta fiind gata in doua ore de la depunerea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de conducere bla bla bla bla sotul meu si-a pierdut carnetul de conducere. stie cumva cineva cam cati bani o sa ne ia reinnoirea lui?#-o (vezi toată discuția)
Refacerea permisului de conducere rox_ann07 rox_ann07 mi-am pierdut permisul de conducere...ce acte imi sunt necesare pentru a-mi face un altul? (vezi toată discuția)
Acte pierdute monik780401 monik780401 Am reusit ,,performanta\" de a ramane fara portmoneu. Aveam in el cartea de identitate si permisul de conducere, pe langa altele (bani, carduri,etc). Unde ... (vezi toată discuția)