buna ziua si "La multi ani " tuturor atat citititorilor cat si utilizatorilor acestui forum .
as dori sa aflu lista avocatilor din orasul botosani ,intrucat sunt plecata de ceva timp din tara si as avea nevoie de un avocat care sa se ocupe de o problema legata de iesirea din indiviziune ,in urma decesului tatalui meu .
dupa moartea lui am ramas mostenitori :mama si doi frati .nu stiu cat poate fi de relevant faptul ca fratele s-a mutat imediat in casa (jumatate ) si in restul a ramas mama .ulterior fratele creind probleme financiare,mamei .
apelez la acest forum ,sperand ca voi gasi pe cineva care e dispus a se ocupa de aceasta problema a mea .
va urez un an nou plin de satisfactii tuturor ,:thumbup:
Cautati in tabloul avocatilor, care este publicat pe site. [ link extern ] /
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Nedreptate
andrei cristi
buna ziua ma numesc nicoleta si am si eu o problema la care sper sa primesc raspuns.Mama mea provine dintr-o fam. de 6 frati.Mama a decedat in 1993,iar tata in ... (vezi toată discuția)
Succesiune
DanR.
Buna ziua!
As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o mica problema pe care eu si fratele meu o avem.
Bunicii nostri de pe mama au decedat, si au ramas ceva ... (vezi toată discuția)