avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... lista avocatilor din botosani
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

lista avocatilor din botosani

buna ziua si "La multi ani " tuturor atat citititorilor cat si utilizatorilor acestui forum .
as dori sa aflu lista avocatilor din orasul botosani ,intrucat sunt plecata de ceva timp din tara si as avea nevoie de un avocat care sa se ocupe de o problema legata de iesirea din indiviziune ,in urma decesului tatalui meu .
dupa moartea lui am ramas mostenitori :mama si doi frati .nu stiu cat poate fi de relevant faptul ca fratele s-a mutat imediat in casa (jumatate ) si in restul a ramas mama .ulterior fratele creind probleme financiare,mamei .
apelez la acest forum ,sperand ca voi gasi pe cineva care e dispus a se ocupa de aceasta problema a mea .
va urez un an nou plin de satisfactii tuturor ,:thumbup:
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 12:01, 28 Decembrie 2012
Cautati in tabloul avocatilor, care este publicat pe site. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedreptate andrei cristi andrei cristi buna ziua ma numesc nicoleta si am si eu o problema la care sper sa primesc raspuns.Mama mea provine dintr-o fam. de 6 frati.Mama a decedat in 1993,iar tata in ... (vezi toată discuția)
Succesiune DanR. DanR. Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o mica problema pe care eu si fratele meu o avem. Bunicii nostri de pe mama au decedat, si au ramas ceva ... (vezi toată discuția)
Succesiune-truda de zece ani maria24ioana maria24ioana Am si eu o intebare,daca sunteti ababili sa ma ajutati...este vorba despre 2 succesiuni ,a tatalui meu decedat si a bunicului,decedat si el.Acum zece ani ... (vezi toată discuția)