avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cetatean european - reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cetatean european - reziliere contract telefonie mobila

Buna ziua,


Am tot vazut reclame la tv cu cetateanu european cu drepturi.
Este adevarat ca se pot returna produse in termen de o luna fara nicio alta complicatie?
In cazul meu eu doresc sa reziliez contractul cu cosmote. Nu a trecut inca o luna.
Si as dori sa fac acest lucru fara penalizari.
Este posibil? Sau mai bine zis se aplica aceasta lege cu 30 de zile si la rezilierea de contracte?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 12:27, 28 Decembrie 2012
Nu se aplica. O livrare de bunuri si servicii este ceva, un contract este altceva. Ati fost de acord sa il semnati, in mod sigur ati beneficiat si de oferte speciale (telefon subventionat, etc). Una e sa comand o excursie sau o haina, alta sa fac un abonament si sa inchei un contract. Daca vreti sa il reziliati nejustificat, cititi din contract clauzele de reziliere, sa vedeti in ce conditii puteti sa il reziliati.
Daca il considerati abuziv, aveti la dispozitie calea judecatoreasca pentru reziliere. Indiferent cum e, un contract reprezinta un act serios, o obligatie corelativa intre 2 parti, la care nu pot renunta cum imi pica mie bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie Discordless Discordless Am un abonament de telefonie activ pana in octombrie 2012. Nu am beneficiat de reduceri sau alte oferte (nu am luat telefon pe abonament, este un abonament ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila burcica burcica Buna ziua, Am vazut o oferta la Cosmote cu un abonament care prevedea un telefon gratuit si am zis sa il incerc. Am facut tot ce trebuia....au trecut 3 luni ... (vezi toată discuția)
Contract abonament telefonie mobila tudorman tudorman Am un abonament [Editat] pe un an vreau sa stiu daca pot sa reziliez acest contract in luna 5 de contract, pentru ca nu mai sunt multumit de ofertele si ... (vezi toată discuția)