avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... desfacere casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfacere casatorie

fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian,,,,casatoria a fost la sec 6 ,,,,,acum doresc sa divorteze,el este de acord cu divortul dar nu poate veni in romania ,,,,,drept pt care a dat o declaratie in acest sens pe care am tradus-o si am legalizat-o,in acest caz casatoria se poate desface si la primarie? sau trebuie actiune la tribunal? multumesc ,si sarbatori fericite !
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 13:56, 28 Decembrie 2012
Desfacerea casatoriei se va face la instanta. Pentru procedura administrativa este obligatorie prezentarea partilor in persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

divort lili_khanem lili_khanem Fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian de care doreste sa divorteze,Sotul ei este de acord cu divortul, dandu-i chiar o declaratie in acest sens ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort in spania mika35 mika35 Am divortat in Spania acum 6 ani,,,am hotararea tradusa,legalizata cu stampila de la Haga,,,acum vreau sa ma recasatoresc,,ce ar trebui sa fac?:(( (vezi toată discuția)
Certificat divort bbd bbd deoarece am dubla cetatenie vreau sa inregistrez divortul care a survenit si in tare al carui cetatean mai sunt. la consulat mi s-a cerut certificat de divort ... (vezi toată discuția)