avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian de care doreste sa divorteze,Sotul ei este de acord cu divortul, dandu-i chiar o declaratie in acest sens ,declaratie ce a fost tradusa si legalizata aici in Romania. Casatoria a fost incheiata doar in Romania , iar in iran nu s-a mai inregistrat alta casatorie oficiala .Intrebarea mea este urmatoarea : in aceasta situatie cat costa un divort ? si ,,,,daca fata nu este mereu in tara cum poate fii reprezentata la termenele stabilite de instanta ?
Cel mai recent răspuns: lili_khanem , utilizator 13:00, 11 Ianuarie 2013
ar putea divorţa de comun acord la : notar ; primărie etc şi ar costa destul de puţin şi repede.
Daca are resedinta in alta tara, ar fi posibil ca fata sa apeleze la avocat s-o reprezinte.
@n53, solutia ar fi buna daca sotul ar fi prezent sau ar putea fi, insa daca a dat declaratie nu cred ca are de gand sa vina in Romania pt divort
baiatul a nu poate veni in romania sub nici o forma ,,,,,din aceste motiv a dat aceea procura despre care am scris in care specifica ca esre de acord cu divortul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere casatorie lili_khanem lili_khanem fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian,,,,casatoria a fost la sec 6 ,,,,,acum doresc sa divorteze,el este de acord cu divortul dar nu poate veni in ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta divort cetatean roman si cetatean iranian care locuiesc in iran?? Avocat Draghici Cornelia Avocat Draghici Cornelia [b]Speta: [/b]Ea cetatean roman, casatorita cu un cetatean iranian, Casatorie incheiata in Iran, transcrisa in Romania. Locuiesc in Iran. Acum o saptaman, el a ... (vezi toată discuția)
Divort intre un cetatean roman si un cetatean egiptean (la mijloc aflandu-se si un minor) ContSters97960 ContSters97960 Buna ziua,in primul rand vreau sa va felicit pt acest site/forum. Ca toata lumea as dori sa intreb si eu ceva,eu sunt cetatean roman iar sotul cetatean ... (vezi toată discuția)