avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

In data de 01.01.2013 se poate trimite revisal daca e sarbatoare legala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 28 Decembrie 2012
Da, se poate transmite REVISAL-ul .. insa avand in vedere ca data de 01.01.2013 este o zi de sarbatoare legala, transmiterea se poate face fara nicio problema in data de 03.01.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in zi nelucratoare , transmitere revisal nep nep Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie :este vorba despre un contract de munca care inceteaza in data de 01.01.2013 conform art 55 lit b din codul ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Am urmatoarea situatie - un salariat caruia ii expira cim-ul in data de 25.12.2012. Noi am lucrat pana pe 21.12.2012 si nu mai lucram pana pe ... (vezi toată discuția)
Incetare cim simateo simateo Buna ziua si ,,La multi ani!\\\\" Am o angajata a carei zi de munca este maine respectiv 31.12.12 ,pot sa transmit in revisal incetarea maine 31.12.2012 si ... (vezi toată discuția)